The Confusions håller konsert för att rädda Petersvik undan rivning


Sundsvallsgruppen The Confusions tar ställning för Petersvik. ST.nu The official video for the song ”Yes & No” by The Confusions featuring Isabel Neib. Filmed on location in Petersvik, Lubban/Galtström and Porto Cristo, summer 2015.

Stark video som visar upp Petersvik. Petersvik planeras utplånas och ersättas av en logistikpark. The Confusions (feat. Frida Madeleine) ”All Along The Watchtower” With Tova, Stina, Liza and Tore. Filmed on location in Petersvik, Granli, Skönsberg/Gärde in Sundsvall, Sweden.

Historiska vandringar, underhållning, picknick och en intim konsert med bland andra The Confusions. Lördagen den 15 augusti ordnas en manifestation för att rädda Petersvik.

– Vi ser hur engagemanget för Petersvik växer för varje dag. Sidan Rädda Petersvik på Facebook följs nu av 11 000 personer. Många vill vara med och rädda Sundsvallsfjärdens sista gröna lunga och därför bjuder vi inom Petersviksvännerna in till den här manifestationen, säger Thomas Lundmark, känd musikprofil i Sundsvall, inte minst från musikklubben Pipeline.

– Målet är att göra en manifestation värdig detta vackra område och visa folkvalda och Sundsvallsbor Petersviks potential som kultur- och friluftsområde för framtiden, säger Thomas Lundmark.

peter15