Byggnadsvårdsläger – en skön semesterupplevelse som vässar dina kunskaper i renovering

Har du också tröttnat på stillasittande och enformiga semestrar?  Då är Svenska byggnadsvårdsföreningens byggnadsvårdsläger ett spännande aktivt alternativ!

Under sommaren 2014 arrangerar Byggnadsvårdsföreningen sju läger på olika platser i Sverige.  Med förebild från franska REMPART har Svenska byggnadsvårdsföreningen drivit  byggnadsvårdsläger under de senaste 20 åren. Totalt har 1 500 deltagare utbildats genom föreningens engagerade och duktiga kursledare. På varje läger deltar mellan 8-12 deltagare. Inga förkunskaper krävs. Förutom deltagarna finns 2-4 handledare och lägerledare. Deltagarna har genom åren haft mycket varierad bakgrund men gemensamt för alla är dock ett stort intresse för byggnadsvård, att arbeta praktiskt och att få prova på traditionella byggnadstekniker. Och att ha roligt tillsammans med andra! www.byggnadsvard.se